oskarellensve

Om

Tack för att du kikar in i vår webbshop. Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 600 SEK. Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Önskar du handla mot fakturering som företag, förskola, bibliotek etc så går det bra att mejla in beställningen. Vi skickar din order med DHL Service Point, är du företag så skickar vi med Schenker direkt till dig.

oskar&ellen AB är svenskt varumärke.  Vi är kända för vår höga kvalitet och fina detaljer på produkterna. Vi vill erbjuda en produkt som står för etisk tillverkning, hög kvalitet och säkerhet, en produkt som skiljer sig ur mängden, som stimulerar till fantasi och roll-spel samt uppmuntrar till lek. 

Här ser du en film från vårt senaste besök på Filippinerna. Från idé till färdig produkt:

http://www.oskarellen.se/tillverkning/

Vår tillverkning sker på Filippinerna. Våra produkter är handgjorda. Vi strävar efter en produktion som är både etisk och med miljötänk. Vi besöker ofta de skickliga sömmerskorna som vi känner väl efter femton års samarbete. Vi jobbar med tre syateljér som vardera har ca 30 anställda.

Löne- och arbetsvillkor följer Filippinsk lag. Atmosfären på ateljéerna är vänlig, alla anställda har tillgång till vatten, toaletter och fläktar. Mobiltelefoner är tillåtna.

oskar&ellens kontinuerliga beställningar innebär jobbsäkerhet och en stabil inkomst för de anställda och deras familjer.

 Våra produkter är gjorda av bomull, polyester, ibland ull. Materialet är olika för olika produkter och importeras från Korea, Hong Kong, Japan och USA.

Alla produkter fraktas till Europa (Stockholm) med båt. Det tar 6 veckor. 

Alla produkterna är förpackad i en fin tyll(nät) förpackning med kantband och handtag (förrutom Luciakronan, tärnljuset och figurerna till sångpåsen som har cellofan-påsar och pappersryttare). Alla produkter har produktkort, de flesta är på 6 språk.